Luni 22 Noiembrie 2021

10:00 - Tehnici de comunicare eficientă în mediul digital
Comunicarea este cheia către succes în relaţii, la şcoală sau la locul de muncă, pe parcursul întregii noastre vieţi. De aceea vă invităm la un  webinar interactiv în care vom discuta despre diferențele între comunicarea față în față și cea digitală şi vom face o listă a tehnicilor eficiente de comunicare online.
“Capacitatea de a exprima o idee este tot atât de importantă ca ideea însăşi.” (Bernard Baruch)

14:00 - Tot ce trebuie să ști despre limbajul non verbal
Stii cât de mult contează limbajul NON-verbal atunci când vine vorba de comunicare orală? Află totul despre mimică, gestică și nu numai alături de specialiștii CCOC și transformă prezentările tale pentru a fi sigur că publicul înțelege exact mesajul pe care dorești să îl transmiți.

 

Marți 23 Noiembrie 2021

10:00 - Învață să înveți
Sesiunea ți se pare stresantă? Nu știi la ce metode să apelezi pentru a învăța cât mai bine? Află ce metode de învățare iți propunem marți, 23 noiembrie, ora 10:00.

14:00 - Managementul Timpului
Ți se pare că timpul este mult prea scurt pentru toate activitățile tale? Te simți stresat din cauza task-urilor multiple și al timpului limitat? Conferința  „Managementul timpului” te va ajuta să-ți organizezi în mod eficient timpul, pentru a a-ți îndeplini cu succes task-urile.

 

Miercuri 24 Noiembrie 2021

10:00 -  Fii stăpânul carierei tale
O carieră de succes se planifică din timp. Descoperă pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți ușura ascensiunea în viața profesională. În urma participării la aces workshop poți fi cu un pas mai aproape de “dream job-ul” tău.

14:00 - Autocunoaștere cu ajutorul evaluării aptitudinale
În cadrul centrului CCOC atat voi cât şi colegii voştri pot beneficia de evaluare aptitudinală pentru a vă verifica profilul  psihologic dar şi abilităţiile, aptitudinile dumneavoastră.

 

Joi 25 Noiembrie 2021

10:00 - Autocunoașterea și portofoliul pentru angajare
Vei învăța cum trebuie să arate CV-ul tău, scrisoarea de intenție și îndeosebi vom pune mare accent pe zona de competențe și abilități.
 CV-ul este prima ta interacțiune cu viitorul angajator, așa că trebuie să te asiguri că te vei prezenta într-o formă completă, fără a neglija niciun motiv posibil pentru care ai putea fi respins.

14:00 - Pregătirea pentru interviul de angajare
Vei învăța atât despre ce trebuie să știi ca și candidat, cât și ce răspunsuri vor să primească angajatorii. Vei avea șansa să descoperi cât de important este ca valorile tale să se regăsească la viitorul loc de muncă și cum trebuie să te pregătești pentru a avea succes la interviul de angajare.

 

Vineri 26 Noiembrie 2021

10:00 - Gestionarea emoţiilor la un interviu de angajare
Vom descoperi împreună de ce e bine să ai emoţii la un interviu de angajare şi cum putem face ca aceste emoţii să fie un atuu care să te ajute să faci o bună impresie angajatorilor.  


13:00 - Beneficiile consilierii pentru o stare de echilibru
  Nevoile psihologice prin atingerea stării de bine.
Toți ne dorim să fim iubiți, să fim capabili și să avem libertatea de a decide pentru noi înșine. Întreaga noastră existența e o ,,luptă" continuă să ne îndeplinim simultan aceste 3 nevoi - cea de conectare (cu ceilalți), de competență și cea de autonomie. Când ele sunt îndeplinite, avem o stare de bine. În lipsa lor, lipsește și starea de bine.

 

 Pentru participare vă rugăm să completați formularul de îmscriere.