Ești pasionat de fotografie? Captează cele mai interesante momente din viața de student în Timișoara și participă la concursul de fotografie, organizat de Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

 

La concurs pot participa toți studenții din UPT, înscriși la studii universitare de licență, master, doctorat sau învățământ la distanță, indiferent de specializare. Dacă ești student Erasmus viziunea ta este, de asemenea, binevenită.

Trimite fotografiile până la data de 20 iunie 2016, la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. (dimensiunea maximă a unui email nu trebuie să fie mai mare de 25 Mb; un participant poate înscrie în concurs maxim 3 forografii, alb-negru sau color).

La finalul concursului, cele mai reprezentative lucrări vor fi expuse în cadrul unei expoziții găzduite de Biblioteca Universităţii Politehnica Timişoara și ulterior în cadrul unei expoziții permanente în clădirea ASPC.

 

 

Mai multe detalii gasești accsedând:

https://www.facebook.com/events/1058327557594009/