S-a dat startul procesulului de preluare a cererilor pentru acordarea de burse şi ajutoare sociale speciale aferente semestrului II al anului universitar curent. Operaţiile se vor desfăşura în conformitate cu Procedura internă privind acordarea burselor şi ajutoarelor sociale speciale în UPT.

Dosarele se depun la secretariatele facultăţilor, în perioada 23.05.2017 - 06.06.2017, conform programului de funcţionare a acestora. Secretariatele au obligaţia de a verifica datele înscrise în cererea tip precum şi componenţa tuturor actelor necesare acordării bursei, sau după caz a ajutorului social special.

Dosarele vor ramâne la secretariatele facultăților, iar la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul UPT va fi trimis doar tabelul centralizator până în data de 08.06.2017. Tabelul va fi transmis în format listat (semnat și ștampilat de către comisia de la nivelul facultății) cât şi electronic, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Situațiile (tabelele) transmise de către facultăți după data de 07.06.2017 nu vor mai fi luate în considerare.

În data de 09.06.2017, la ora 10:00 se va întruni la sediul CCOC Comisia de jurizare a dosarelor compusă din: Directorul CCOC, studenții senatori și reprezentanții organizațiilor studențești legal constituite din cadrul UPT – pentru a analiza solicitările și a face propunerile ce se impun.

Procedura de acordare

Cerere tip pentru bursa speciala

Cerere tip pentru ajutor social special

 

Tabel centralizator - pentru secretariate